About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

14 February 2012

Appointment 13022012

Semalam bawa adik pergi check up kat klinik seksyen 7 tu...

Berat adik naik sikit je dari bulan lepas.. Bulan lepas berat adik 5.1kg... Bulan ni 5.2kg je... Nak kata tak menyusu.. Mustahil.. Adik memang kuat menyusu.. Siap bunyi-bunyi lagi...

Panjang pula... Hurmmm! Ada sikit musykil... Sebelum ni 59cm.. Tiba-tiba jadi 57cm.. Musykil!!..

Mama syak nurse tu malas nak ukur betul-betul.. Sebab mama tengok time tu.. Kaki adik bengkok.. Tak lurus.. Mana aci!... Nak repeat.. Ramai pula yang beratur tunggu turn..

Nak buat macam mana?.. Nanti mama nak belilah alat pengukur tinggi tu simpan kat rumah.. Tak payah nak gaduh- gaduh dengan nurse lagi.. Tapi, kena tunggu next punya gajilah...

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)