About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

18 January 2012

Appointment 16012012

Hai..
Dhiyaa again...

Mama tak sempat nak update pasal appointment hari tu..
Ok! sekarang juga mama update..
macam yang mama bagitahu sebelum ni..
Baby Dhiyaa ada appointment kat Klinik Seksyen 7 hari tu kan?..
So, mama nak share perkembangan Dhiyaa dengan semualah..
Berat Dhiyaa dah naik jadi 5.1kg..
Panjang pula, 59cm...
Nurse tanya baby dah pandai senyum tak?
Mama angguk je..
Actually, anak mama ni dah pandai nak main juga..
dah pandai panggil orang..
dah pandai hisap jari...
dah pandai tengok tv..
hurmmm... cepat membesarkan anak mama ni?..
semoga sihat walafiatlah hendaknya...

2 CAKAP-CAKAP:

♥cikmOt♥ said...

samalah ngan iris...
tapi anak saya lum bleh meniarap lagi...

RinnAzrinah said...

Anak sy pun sama.. Belum pandai pusing lagi..

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)