About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

12 December 2011

Dhiyaa dah sebulan..

Actually, pada 10/12/2011 yang lalu..
Adik Dhiyaa dah genap sebulan..
Macam baru semalam je mama bersalinkan Dhiyaa..


Baby Dhiyaa dah pandai senyum bila mama sembang dengan dia..
dah pandai main..
masa berlalu dengan pantas..
Tak lama lagi mama dah nak habis pantang..
Dhiyaa pun makin sihat..
Semoga anak mama yang seorang ni jadi anak yang baik..

Esok si kakak dengan Dhiyaa ada appointment kat Klinik Kesihatan Seksyen 7..

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)