About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

14 October 2011

Ada iras tak?

Entah!
time tengah menunggu hari ni,
mama rajinlah pula godek-godek gambar lama..
seronok tengok gambar si kakak time baby..
lagi-lagi time baru lahir..
merah je mama tengok..
Geram!

Eh! ini gambar si kakak
beberapa hari selepas lahir kot..
sebab dah tak tembam dah.


cute kan?
rindu rasanya!
ini yang buatkan mama tak sabar nak masuk labour room.
Time nak bersalinkan si kakak dulu,
memang mama kena masuk labour room..
tapi,
si kakak tak lahir secara normal..
Cesarean!
sebab, si kakak dah buang najis dalam perut mama..
so,
terpaksalah operate!
makanya,
si kakak keluar ikut tingkap.. 

cuba tengok gambar ni pula!


Ada rupa si kakak tak?
ini gambar baby Arya.
sepupu si kakak.
lahir dalam bulan April tahun ni juga.
Eh!
that's mean,
sebaya dengan baby mama dalam perut nilah kan?

Mula-mula mama tengok baby Arya ni,
mama teringatkan si kakak.
if tengok face to face,
memang ada iras..
kata sepupu?
mestilah ada iras..
tapi,
time raya hari tu..
baby Arya dah gelap sikit..
dah ikut kulit papa dia..

2 CAKAP-CAKAP:

Nazz@Purple said...

ha'a ada iras2..sepupukan..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...

salam perkenalan..

terima kasih ebrkunjung dan hantar komen di blog saya..

kunjungan sdri amat sy hargai..

semoga berkunjung semula ya...

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)