About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

14 September 2011

Kakak lagi..

Gambar ni diambil time raya hari tu kalau tak silap..
ni pun, mama ambil dari facebook Mak Su si kakak..
maklumlah! sekarang ni tak rajin nak bergambar bagai....
tak pe.. layan dululah gambar ni erk..


tu antara cousin si kakak yang dah besar-besar..
dah sekolah dah...
tinggal si kakak je yang belum sekolah lagi...
yang tengah tu dah habis sekolah dah..
tu Mak Su si kakak...

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)