About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

22 August 2011

Biru atau merah jambu?

Sabtu lepas, mama baru je pergi scan baby..
terujalah juga walaupun kali kedua..
actually, mama dah agak dah..
papa pun dah boleh agak dah..
tapi, mama saja tak nak bagitahu awal-awal...
kamu rasa kali ni kena beli baju biru atau baju merah jambu?

Kalau tanya si kakak..
boy or girl?..
nanti dia tanya kita balik..
boboiboy e gel?..
hahhaa..
cute je kan?..
mesti si kakak ingat cerita cartoon boboiboy dia tu...

Bila dah tahu jantina baby ni..
dah boleh dah start beli baju untuk baby..
beli sikit-sikit je...
beli apa yang penting je dulu..
macam sepasang baju..
sepasang stokin..
topi..
kalau boleh kali ni mama nak beli blanket untuk baby..
si kakak dulu tak suka pakai blanket..
dia rimas..

Tak sabar nak tunggu baby lahir...
tiba-tiba jadi excited pula...
hehehe...
harap-harap kali ni boleh lahir secara normal...
kamu semua tolong doakan mama erk..
semoga semuanya selamat...
ada lagi 2 bulan nak tunggu ni...

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)