About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

25 August 2011

Baju Raya si kakak...

Tahun ni kakak dapat 2 pasang baju raya..
dan, sepasang kasut...
baju raya purple tu, beli kat Mydin USJ...
yang gaun tu, beli kat Jusco Bukit Raja...
kasut tu pula, beli kat Kompleks PKNS je...
yang lain-lain tak de discount...
cuma baju gaun tu je... 50%...
brand poney...
tahu-tahulah harga asal macam mana kan?..
nak beli baju-baju yang ada brand ni..
tunggu time sales je...
hehee... tak kuasa mama nak beli time harga tengah mahal..
banyak lagi benda lain yang lebih penting mama nak kena settle..


Hari tu, mama saja bagi si kakak try baju kurung dengan kasut tu..
suka je dia...
siap tak nak buka..
tengok kat cermin..
tahu dia cakap apa?
comel!!... hahaha
kecil-kecil lagi dah pandai perasan comel...haha..
siap posing depan cermin tu...

Ahad lepas, mama bagi dia pakai kasut tu..
pandai pula dia...
balik je dari jalan-jalan kat Sunway Pyramid & Carrefour..
dia terus buka kasut & letak balik dalam kotak...
Simpan... hehehe...
dah besar dah anak mama ye...
pandai...

3 CAKAP-CAKAP:

mr_mrs mikko said...

pndai lak si kaka simpan balik kasut lpas pakai eh..waaaaa, bupurple lah dia raya tawn ni..

RinnAzrinah said...

tuh la.... pas tuh nnt kan.. dia tanya balik mana kasut...

Mr Rileks said...

mseti sronok bl dpt baju raya... :)

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)