About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

10 May 2011

AKAN DATANG!

Insya Allah! Zahraa bakal dapat adik.
Soon! tapi, bila?
biarlah dirahsiakan dulu ye....
Mama dah mula biasakan panggil Zahraa kakak..
Time dia menyusu... dia suka usap perut mama.
then, cakap "adik..adik... adik tido"...
cute je dengar dia cakap macam tu...



















You all kira sendirilah ye.... ehehe...

Tak dapat nak bayangkan bila baby dah lahir nanti...
Sebab Zahraa sekarang makin nakal...
Tapi, mama tengok.. dia macam suka baby...
Tak tahulah pula kalau ada adik sendiri nanti...
setakat ni, nampak dia suka baby...
Balik Seremban hari tu, kebetulan ada cousin dia yang kecil tu...
siap peluk bagai... nak baring sebelah baby...
tak bagi orang lain dekat dengan baby....

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)