About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

05 April 2011

ATUK! NENEK! PAK SU..

Atuk, nenek dan pak su si Zahraa datang dari Sabah pada 04/03/2011. Mama seorang je yang ambil cuti. Papa Zahraa tak cuti sebab mingu depannya company memang da bagi cuti. Sementara mereka ada kat sini, kami bawalah pergi jalan-jalan kat Putrajaya.. banyak plan yang tak menjadi, terpaksa cancel last minutes. So, jalan-jalan macam tu je lah...



















Sepanjang atuk, nenek dengan pak su dia ada kat sini... Bukan main lagi dia... Asyik nak berkepit dengan orang tu je... Tapi, ok juga kan? mama boleh relax-relax..

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)