About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

11 January 2011

JANGAN AMBIL GAMBAR SAYA!...PLEASE!

Mama nak share 1 gambar Zahraa… Gambar ni diambil tanpa persediaan kerana budak kecil tu suka sangat pusing sana..pusing sini… tak sempat nak ambil gambar dia dengan posing yang menarik… pasti dia mengelak…. isk..isk..isk… geram mama dibuatnya…
Layankan je laa gambar ni erk… nanti kalau mama rajin, mama upload lagi gambar lain….

nocomment

Mama nak ambil gambar dengan dia tapi macam-macam pula perangainya…hehehe…. tapi, sekarang dah pandai pegang hand phone nak ambil gambar sambil sengih-sengih….

1 CAKAP-CAKAP:

Wallcraft said...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)