About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

07 November 2010

AKTIVITI RIADAH...

Antara aktiviti riadah Zahraa...
Dia cukup happy kalau dibawa ke taman permainan..
Gambar kat bawah ni merupakan salah-satu permainan yang digemarinya.


Di taman permainan



















Di bawah jambatan Putrajaya





















Raya hari tu, kebetulan kawan mama ada buat open house kat Putrajaya.
So, balik dari rumah kawan mama tu, kami pun singgahlah kat jambatan kubu ni...
Saja bawa Zahraa jalan-jalan kat situ..
Dia seronok dapat jalan kat situ..
Tempat tu kan luas...
Ke sana ke mari dia.....
Sampai tak nak balik....

0 CAKAP-CAKAP:

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)