About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

07 September 2010

WITH TOYS

Hari ini mama nak share 1 gambar dengan you all...
















Mama suka sangat dengan gambar yang ini.
Nampak macam real kan??
Time amik gambar ni Zahraa memang da nampak mama pegang hand phone..
Boleh pula dia buat-buat tak perasan...
Kalau selalu tu, pantang je kalau nampak mama pegang hand phone.

2 CAKAP-CAKAP:

LUKISAN PENA said...

dah boleh dah la masuk gengblogger...

kalau dia block lagi..

pegi kat tools..

then pilih options,

pastu security,

uncheck block page..

pasti boleh masuk gengblogger....

tq komen..

princess_eryna said...

tq... da bleh bukak da....

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)