About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

07 July 2010

MENGAMUK...

Maaf.
Tiada entri bergambar.
Cuma nak berkongsi.
My little Princess sekarang suka sangat mengamuk bila jaga dari tidur.
Terjaga jam 2-3 pagi pula tu.
Bagi susu, tak nak.
Bagi bf pun tak nak.
Naik pening dibuatnya.
Geram juga.
Bukan sekali dua Zahraa buat macam tu.
Dah selalu sangat.
Papa dia pun kadang-kadang marah juga.
Ye lah! Dah bagi itu ini pun masih mengamuk lagi..
Kadang-kadang, masa nak tidur pun macam itu juga.
Menduga betullah si kecil ni.
 

4 CAKAP-CAKAP:

Faryza said...

sori bertanya...zahra nk dpt adik ke?hehehe
sbb anak sy perangai mcm ni laa sblum sy tau dia nk dpt adik lagi..opss maaf klu salah ye...

princess_eryna said...

ye ke??... x kan kot...

Kancilbiru said...

dia nak tgk TV kot...hehehe..

princess_eryna said...

ye kot.... slalu kite org tido lambat... tp start astro rosak ari tu... kite org terus tido awal....

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)