About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

17 June 2010

ZAHRAA MENULIS…

Hari ini, mama nak share beberapa gambar yang menunjukkan aksi Zahraa sedang menulis.

My pic ya122

Mama pun tak pasti sama ada Zahraa tulis atau conteng buku mama tu..

My pic ya162

Khusyukkan???… Tau tak? Time ni Zahraa sedang conteng kaki dia… Geram dibuatnya..

2 CAKAP-CAKAP:

cik panadol said...

comel...biar die wat ape je yg die nk buat...die dlm proses nk blaja tu...=)

princess_eryna said...

ngan baju2 skali dia conteng.... penat layan karenah dia... tp, kalo dia x de pun...lg sunyi...

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)