About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

25 March 2010

TUMBUH GIGI???…

 

IMG_0875

Salam semua… just nak share ngan mommy2 di luar sana… ape perasaan korang bila gigi anak korang tumbuh satu-persatu???… actually, mama zahraa so excited bila prasan yg zahraa da tumbuh gigi….. now, zahraa da ade 8 btg gigi… 4 kat atas & 3 kat bwh…. gigi sblh bwh baru nampak sikit je naik… zahraa plak suka menggigit jer keje dia laa ni.. maklum laa kn… baru dpt gigi… kena plak time BF…. sakit tau dia gigit…. bukan stakat gigit tp siap tarik pjg2 then lepas…. mmg sakit….

2 CAKAP-CAKAP:

anin said...

same la kak..syahmi pun gitu..skrg gg die dah 6 batang..4 atas 2 bawah..ada lagi2 gg bawah nak tumbuh..gusi tgh merah .. mmg geget je keje..pantang tgk tangan dn kaki org nk ggt je..tangan sendiri jangan cite la..

tgh BF mmg haru.. ikut suke je nak ggt ke ..die suke simpan dlm mulut tgh ggt tu..kene la picit hidung supaya die lepas..

btw, syahmi baru 9 bulan..mcm sian lak nak marah2

princess_eryna said...

tuh laa pasal... nak marah dak kecik nih bukan tau sakit ke x... dia tau gigit jerr...

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)