About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

16 December 2009

BABY WITH PAMPERS CONTEST

pampers

Ini kali kedua mama Zahraa anjurkan contest…. Bukan ape.. saje nak menambahkan kenalan….

Syarat-Syarat Penyertaan :

1. WAJIB menjadi FOLLOWER blog akudiazahraa.blogspot.com

2. Sila sertakan nama & tarikh lahir bayi anda.

3. Penyertaan terbuka kepada bayi-bayi berusia 0-18 bulan (Berdasarkan usia semasa).

4. Sila tepek banner di atas kat sidebar anda dengan pautan ke laman contest ini… ( Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry ) – No linkback will be disqualified!!!….

5. Sila masukkan blog penganjur dlm bloglist anda.

6. Sila buat N3 tentang contest ini – 1 contestant utk 1 N3 shj.

7. jangan lupa tinggalkan comment anda di N3 ini agar dpt diterjah dgn segera.

8. Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yg dilantik oleh pihak penganjur.

9. Tarikh tutup penyertaan : 31/12/2009

***Pemenang akan menerima Hadiah Misteri drpd penganjur.

12 CAKAP-CAKAP:

aisyahumaira said...

wah2..nak join!

fieza said...

salam....nak tanya...gambar baby pakai dypers atau bergambar ngan pek dypers??

princess_eryna said...

fieza : gambar baby ngan pek drypers...

aisyahumaira said...

slm..
Cönfuse ni..pampers jenama drypers je ke yg blh join? Ke apa2 brand pampers?

princess_eryna said...

aisyahumaira : x kisah... jenama ape pun x kisah... janji baby ngan pek pampers...

aisyahumaira said...

slm2..puan penganjur..

ni link contest:
http://ainanizar.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam pn.penganjur...

saya ada join contest ini yer...silalah terjah..

http://qistinaolivia.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

TQ... :)

anin said...

salam
sudah join
terjah yeee

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest.html

zai kulim said...

zai dah join..

http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/baby-with-pampers-contest31dec.html

::Mamalyna:: said...

salam perkenalan, anak saya join contest...ni link saya..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/baby-with-pampers-contest.html

TQVM

Em's Family said...

saya join

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/01/baby-with-pampers-contest.html

terima kasih

Em's Family said...

sorry cancel, tak yah publish yr, i dah delete.. sebab anak dah besau.. :)

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)