About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

26 October 2009

CUTEST BABY IN WALKER CONTEST

image

Syarat Penyertaan

• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda – done!
• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun – done! coz Zahraa baru 7 bln
• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini – done!
• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker – done!
• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk) – done!
• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya – done!
• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini – done!

 

----------------------

Gambar yg dipertaruhkan…..

DSC00144

Nama : Zahraa binti Rohairy

Umur : 7 bulan ( lahir pd 4/3/2009 )

 

Contest nih sy godek2 drpd omeitomei punyerrr blog… hehehee…. sy x kenal omeitomei nih tp x kisah laa kn….. pas nih bleh laaa berkenalan…hehee…. time bukak N3 omeitomei pasal contest nih… sy da gelak2 da coz brape ari sblm kuarnyerr N3 psl contest nih sy ade amik gambo Zahraa dok dlm walker….

 

Sume org pun tau kan psl walker nih… Ade baik… Ade gak buruk… tp, bg sy… walker nih byk membantu sy di saat2 nak mengemas umah… nak solat… nak bg mamam Zahraa pun senang gak…. Actually, Zahraa x suke dok dlm walker nih… tp kalo x d ajar dok dlm tuh…. susah laaa nak wat keje…. kompom keje x jln punyerrr…. ye laa…. kalo asyik nak dukung jerrr….. penat den…. Zahraa plak da makin berat skang nih…. at least, ngan ade nyerrr walker nih dpt laa meringankn bebanku…hehehee…..

Tp, ape yg jadi masalahnyerrr….. ngan walker nih.. Zahraa makin lasak laaa plak… abih sumerrr wayar2 ditariknyerr….. mane brg2 yg bleh dipunggah… pun abih dipunggah….. kite takut dia terjatuh kerr…. tersembam kerr…. tp, Zahraa nih jenis yg x takut…. ermmm…alaaaa…walker zaman skang nih pun design nyerr da ok da…. Insya Allah! selamat…. bukan mcm walker kite zaman dolu2 tuh…supporter x kuat….. kecik…. mudah patah….. skang nih…. walker da dilengkapi ngan mcm2… da ade stopper da… k laaa…. makin merapu plak sy nnt….

kalo ade sape2 yg berminat nak join contest nih…. korang click laaa gambo yg ade kat sidebar tuh erk…..  ok cauuuuuu…..

1 CAKAP-CAKAP:

Orked said...

salam mama zahra..

mekasih cz sudi join contest kite..

gud luck zara tomei..

Labels

puteriku (103) contest (16) dhiyaa (16) suka-suka (12) newborn (9) zahraa (8) raya (7) mkn (5) pampers (5) sedih (5) senyum (5) klinik (4) conteng (3) majuk (3) birthday (2) pengalaman (2) suntikan (2) earth hour (1) fly (1) lappy (1) mate (1) menang (1) no picture (1) serius (1)